Happy Jammie's

Westiekasvattajat

Valkoinen Länsiylämaanterrieri eli Westie

West Highland White Terrier

Kennel Happy Jammie's

Kangashäkki

050 5599 837

anu.rasanen@kotiportti.fi

 

 

Happy Jammie's Westiet

 

Ensimmäinen tutustuminen westieen rotuna tapahtui1990- luvulla jolloin tuttavaperheen westie uros Topi hurmasi sekä minut että mieheni. Kun perheeseemme sitten alettiin etsiä uutta koiraa, rotua ei tarvinnut sen kummemmin harkita, selvää oli ettei se voi olla kuin westie. "Nekku" Hova-West Caitlin muutti meille tammikuussa 2004. Nekku oli mukanamme jokaisessa touhussa ja harrastuksessa, olemme laskeneet yhdessä jopa koskireitin itä-suomessa kajakilla meloen. Nykyään tämä mummeli viettää jo ansaittuja eläkepäiviä, eikä kulje enää niin paljon reissuissa mukana. Tästä laumamme on pikkuhiljaa kasvanut.

 

Olen kasvattanut Westejä vuodesta 2006 jolloin kennelnimi Happy Jammie's rekisteröitiin ja samana vuonna syntyi myös ensimmäinen pentue, vain yksi uros josta ei sitten raaskinut luopua vaan "Elmeri" jäi meille.

 

Asumme omakotitalossa jossa koirille on aidattuna oma juoksu- ja leikkipaikka ja takapihalta pääsemme suoraan metsään lenkeille. Koirat ovat meille perheenjäseniä, saaden osakseen paljon rakkautta ja huolenpitoa. Myös pennut osallistuvat muun perheen ja koirien touhuihin ja ovat näin tottuneet toisiin koiriin ja ihmisiin.

 

Westien trimmaus kiinnosti minua heti ensimmäisen westiemme myötä. Aluksi kävin pari trimmikurssia, sitten halusin oppia laittamaan koiriani myös näyttelyihin. Tähän sain opastusta kokeneelta trimmaajalta. Kesäkuun 2009 alusta koirien trimmauksesta tuli päätyöni, näin toteutui pitkäaikainen haaveeni tehdä harrastuksesta työ jossa saa olla tekemisissä näiden hurmaavien koirien kanssa joka päivä. Haluan trimmata itse myös omat kasvattini, näin saan olla seuraamassa läheltä kasvua pienestä suloisesta karvapallerosta isoksi ihanaksi terrieriksi.

 

Westiemäisin terveisin

Anu

Copyright @ Westiekasvattajat, All Rights Reserved

Päivitetty 11.10.2017