Happy Jammie's

Kennel Happy Jammie's

Kangashäkki

050 5599 837

anu.rasanen@kotiportti.fiHappy Jammie's Westiet


Ensimmäinen tutustuminen westieen rotuna tapahtui1990- luvulla jolloin tuttavaperheen westie uros Topi hurmasi sekä minut että mieheni. Kun perheeseemme sitten alettiin etsiä uutta koiraa, rotua ei tarvinnut sen kummemmin harkita, selvää oli ettei se voi olla kuin westie. "Nekku" Hova-West Caitlin muutti meille tammikuussa 2004. Nekku oli mukanamme jokaisessa touhussa ja harrastuksessa, olemme laskeneet yhdessä jopa koskireitin itä-suomessa kajakilla meloen


Olen kasvattanut Westejä vuodesta 2006 jolloin kennelnimi Happy Jammie's rekisteröitiin ja samana vuonna syntyi myös ensimmäinen pentue, vain yksi uros josta ei sitten raaskinut luopua vaan "Elmeri" jäi meille.


Trimmasin Westejä kymmenen vuotta työkseni. Trimmit lopetin vuonna 2018 kun ostin Eläintarvikeliike Hissunkissun Äänekoskelta. Omat wesselini ovat välillä mukana töissä ja seikkailevat Hissunkissun facebook mainoksissa aika ajoin.


Tällä hetkellä kotona asustaa kolme westietä, joista suurin osa jo eläkeläisiä. 


Asumme omakotitalossa jossa koirille on aidattuna oma juoksu- ja leikkipaikka ja takapihalta pääsemme suoraan metsään lenkeille. Koirat ovat meille perheenjäseniä, saaden osakseen paljon rakkautta ja huolenpitoa. Myös pennut osallistuvat muun perheen ja koirien touhuihin ja ovat näin tottuneet toisiin koiriin ja ihmisiin.
Anu

Westiekasvattajat

Valkoinen Länsiylämaanterrieri eli Westie

West Highland White Terrier